Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cacaoceremonie & Systemisch werk

28 juli | 14:00 - 17:00

Deze middag is voor jou als je benieuwd bent naar wat de invloed van jouw familiesysteem kan zijn op je huidige leven en de verdieping met cacao wilt ervaren.

Je familiesysteem

Of je het nu wilt of niet, je bent onlosmakelijk verbonden met je familiesysteem. Via jouw ouders heb je het leven gekregen en zij hebben het weer gekregen via hun ouders, enzovoorts. Iedereen in het familiesysteem heeft recht op een eigen plek. Als je op je eigen (juiste) plek staat dan kun je het jezelf echt goed laten gaan. Je staat in je kracht en ervaart balans.

Cacao

Cacao komt van de Theobroma Cacao boom. De Latijnse vertaling is; Theo = God en broma = voeding. ‘Voedsel van de Goden‘. Een boom waar je letterlijk en figuurlijk de vruchten van kunt plukken. Cacao ondersteunt jou om contact te maken met je hart en de liefde, laagjes los te laten en je te voeden met allerlei happy stofjes.

Wat kun je van deze middag verwachten?

Deze middag staat in het teken van het verbinden met jezelf en je (voor)ouders. Dit doen we middels een cacaoceremonie, meditatie, muziek, systemische oefeningen en lichaamswerk. Het is een mooie manier om kennis te maken met de kracht van systemisch werk en ondersteuning van cacao. En hoe deze combinatie elkaar kan aanvullen.

We sluiten af met healthy snacks en thee voor wie dat wil.

Deze middag wordt gefaciliteerd door Ellen (o.a. begeleider cacaoceremonies, zie ook natuurel.nl) en Dana (begeleider familieopstellingen).

Let op! We gaan geen uitgebreide familieopstelling doen!

Gebruik je medicatie voor je hart of bloeddruk of antidepressiva dan ben je evengoed van harte welkom en kun je deelnemen met een lichte cacaodrank of heartopening kopje thee. Laat ons dit van te voren even weten. We houden er graag rekening mee. Ook als je bepaalde allergieën hebt.

Datum: 28 juli 14.00 – 17.00 uur. De deur is open vanaf 13.45 uur.

Kosten: 66 euro

Aanmelden: info@natuurel.nl / zachte_kracht@hotmail.com

 

 

Gegevens

Datum:
28 juli
Tijd:
14:00 - 17:00