Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondvolk: duo Plaisir d’Amour en akoestische sessie

28 april 2018 | 19:30 - 23:00

€3
plaisir d'amour

Deze editie van Avondvolk begint met een intiem luisterconcert van het duo Plaisir d’amour, maar naderhand openen we het podium voor een sessie waar van alles uit kan ontstaan…

Entree: €3,- (bestellen via: ticketkantoor.nl)
Deur open: 19.30
Aanvang: 20:00

Plaisir d’Amour: keltische harp, viool, viola d’amore, een duo vol schoonheid. De unieke samenwerking tussen twee zeer ervaren musici levert prachtige sfeermuziek op. Het beeld van de Ierse heidevelden, de mistige Schotse Highlands, de rotsen van Bretagne en de eindeloze Zweedse bossen wordt afgewisseld door opzwepende ritmes of innige romantiek. Maar Plaisir d’Amour schuwt het experiment niet; daardoor blijft de muziek steeds weer fris en origineel.

Sprookjesachtige muziek, gespeeld door het duo Anouk Platenkamp en Jos Koning, twee gepassioneerde musici die hun instrument tot in perfectie beheersen. Alles wat het duo speelt leeft, van folk en klassiek tot en met eigen werk.

Op deze avond viert IEWAN, de woongemeenschap waar De Kleine Wiel deel van is, haar 3e verjaardag! Om dat te vieren is er na het concert uitgebreid ruimte voor een open akoestische jamsessie. Om nog even in het Keltische thema te blijven zullen Tijn Berends en Philip Steenbergen de sessie openen, maar er is ruimte voor bijdragen uit alle muzikale windstreken, van blues tot balfolk en van Gypsy tot chanson. Dus schroom niet; neem je instrument mee en schuif aan!

Gegevens

Datum:
28 april 2018
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€3
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/av-plaisir

Organisator

Avondvolk
E-mail:
philip@avondvolk.nl
Site:
http://www.avondvolk.nl/