De Verdieping | Flexwerkplek en cowerkplek in Nijmegen Lent

Op de eerste verdieping van De Kleine Wiel bevinden zich een praktijkruimte en een flexwerkplek en cowerkplek.

Huurders gezocht

Lijkt het je leuk om een werkplek te delen? Mail naar verdieping@iewan.nl om te informeren naar de mogelijkheden, we zoeken nog flexwerkers, zelfstandigen of mensen die voor een paar dagen per week een rustige werkplek zoeken. Je kunt altijd een keer afspreken om te komen kijken of een keer te komen proefwerken. Omdat we hier vaak samen zitten te werken maken we ook graag kennis met jou om te zien of je bij ons op je plek bent.

Prettige co-werkplek in Lent

Co-werkplek de Verdieping is een mooie ruimte met een houten vloer en lemen muren. Je kijkt uit op de zonnecellen die de energie opwekken voor je laptop, en het rietveld dat het water zuivert van de toiletten. Ook door werkruimte te delen dragen we samen bij aan duurzame wereld. Voor €50 per maand kun je hier een bureau neerzetten of een bureau met iemand delen om aan te werken, wanneer je maar wilt. Naast de co-werkplek is er een kleine ruimte waar je kan telefoneren of met anderen afspreken om te overleggen. Op de werkplekken zelf telefoneren we liever niet, om elkaar rustig te laten werken. Je kunt gebruik maken van wifi, van de printer, en je kunt er koffie en thee zetten.

de verdieping

 

Om bij De Verdieping te komen vragen we bezoekers om a.u.b buitenom De Kleine Wiel te lopen, en zo de privéruimte van de bewoners van Iewan te respecteren. Zie hier de route van de straat naar de achteringang.route naar de verdieping