De Verdieping | Flexwerkplek en cowerkplek in Nijmegen Lent

Op de eerste verdieping van De Kleine Wiel bevinden zich een praktijkruimte en een flexwerkplek en cowerkplek.

Huurders gezocht

Lijkt het je leuk om een werkplek te delen? Mail naar verdieping@iewan.nl om te informeren naar de mogelijkheden, we zoeken nog flexwerkers, zelfstandigen of mensen die voor een paar dagen per week een rustige werkplek zoeken. Je kunt altijd een keer afspreken om te komen kijken of een keer te komen proefwerken. Omdat we hier vaak samen zitten te werken maken we ook graag kennis met jou om te zien of je bij ons op je plek bent.

Prettige co-werkplek in Lent

Co-werkplek de Verdieping is een mooie ruimte met een houten vloer en lemen muren. Je kijkt uit op de zonnecellen die de energie opwekken voor je laptop, en het rietveld dat het water zuivert van de toiletten. Ook door werkruimte te delen dragen we samen bij aan duurzame wereld. Voor €50 per maand kun je hier een bureau neerzetten of een bureau met iemand delen om aan te werken, wanneer je maar wilt. Naast de co-werkplek is er een kleine ruimte waar je kan telefoneren of met anderen afspreken om te overleggen. Op de werkplekken zelf telefoneren we liever niet, om elkaar rustig te laten werken. Je kunt gebruik maken van wifi, van de printer, en je kunt er koffie en thee zetten.

de verdieping

 

Om bij De Verdieping te komen vragen we bezoekers om a.u.b buitenom De Kleine Wiel te lopen, en zo de privéruimte van de bewoners van Iewan te respecteren. Zie hier de route van de straat naar de achteringang.route naar de verdieping

 

Huurders

De onderstaande praktijkhouders en zelfstandigen zijn gevestigd op de Verdieping:

Marjanne Marinissen – Holistische Massage – Workshops en individuele massagesessies

Marjanne Marinissen - massageIn 2001 opende ik mijn eigen massagepraktijk als masseur en in 2004 studeerde ik af als massagetherapeut. Massagetherapeut is voor mij een geweldig beroep, ik werk met mijn handen, het is praktisch en mensen komen zelf tot verrassende inzichten. Alle eigenschappen zijn in je lichaam aanwezig, door holistische massage word je je daar bewust van. Zo kan je genezen, meer ontspanning ervaren en leven vanuit je eigen kern. Holistische massage herinnert het systeem van je lichaam aan zijn eigen gezondheid, kracht en soepelheid. Door de aanraking maak je het lichaam meer vertrouwd met zichzelf. Alle emoties en herinneringen sla je op in je lichaam, vaak blijven ze daar jarenlang vastzitten, door te masseren komen ze los. Door massage komen mensen ook los, ze weten ineens wat hun volgende stap is, hoe ze verder kunnen. Weet je welkom voor een massage, en check de agenda als je mee wilt doen met een van de workshops holistische massage.

Anke van Diepenbeek – Lichaamsgerichte psychotherapie, coaching en training

In mijn praktijk ‘Anker in je lijf’ begeleid ik mensen die vastlopen in hun leven, niet lekker in hun vel zitten en/of last hebben van angsten of onzekerheden, naar meer ontspanning, rust en zelfvertrouwen. Dit doe ik via de ingang van het lichaam. Het is mijn missie om mensen die ernaar verlangen meer zichzelf te willen zijn, te leren luisteren naar hun eigen lijf en ze op die manier te ondersteunen in hun groeiproces.
Ik werk daarbij vanuit de ervaring in het hier en nu. Met je hoofd zitten we vaak in het verleden of in de toekomst, je lijf daarentegen kan niet anders dan in het hier en nu zijn. Dit is de basis van de therapie, de coaching en ook van de training ‘leven in je lijf’ die ik geef. Ik werk daarbij o.a. met bewustwording van de adem, bio-energetica oefeningen b.v. voor gronding, technieken uit de gestalt en opstellingen.
Zie voor meer informatie mijn website: www.ankerinjelijf.nl

 

Hanneke Beld – Schrijfsessies – Creatief schrijven met groepen.

schrijfsessies

Je kunt schrijfsessies inhuren voor: slogans schrijven voor politieke partijen, brainstormen met bedrijven, creatieve schrijfsessies voor organisaties, om ervaringen en meningen uit te wisselen, dichten voor kinderen, humor vinden, verhalen verzinnen en poëzie voor ouderen.
De geschreven teksten kunnen gebruikt worden voor boekjes, posters, acties, campagnes en tijdschriften. Kijk voor meer op schrijfsessies.nl

Wat levert een schrijfsessie op?

  • Een creatief brein
  • Nieuwe ideeën
  • Uitwisseling van ervaringen
  • Pakkende teksten