De Verdieping | Flexwerkplek en cowerkplek in Nijmegen Lent

Op de eerste verdieping van De Kleine Wiel bevinden zich een praktijkruimte en een flexwerkplek en cowerkplek.

Huurders gezocht

Lijkt het je leuk om een werkplek te delen? Mail naar verdieping@iewan.nl om te informeren naar de mogelijkheden, we zoeken nog flexwerkers, zelfstandigen of mensen die voor een paar dagen per week een rustige werkplek zoeken. Je kunt altijd een keer afspreken om te komen kijken of een keer te komen proefwerken. Omdat we hier vaak samen zitten te werken maken we ook graag kennis met jou om te zien of je bij ons op je plek bent.

Prettige co-werkplek in Lent

Co-werkplek de Verdieping is een mooie ruimte met een houten vloer en lemen muren. Je kijkt uit op de zonnecellen die de energie opwekken voor je laptop, en het rietveld dat het water zuivert van de toiletten. Ook door werkruimte te delen dragen we samen bij aan duurzame wereld. Voor €50 per maand kun je hier een bureau neerzetten of een bureau met iemand delen om aan te werken, wanneer je maar wilt. Naast de co-werkplek is er een kleine ruimte waar je kan telefoneren of met anderen afspreken om te overleggen. Op de werkplekken zelf telefoneren we liever niet, om elkaar rustig te laten werken. Je kunt gebruik maken van wifi, van de printer, en je kunt er koffie en thee zetten.

de verdieping

 

Om bij De Verdieping te komen vragen we bezoekers om a.u.b buitenom De Kleine Wiel te lopen, en zo de privéruimte van de bewoners van Iewan te respecteren. Zie hier de route van de straat naar de achteringang.route naar de verdieping

 

Huurders

De onderstaande praktijkhouders en zelfstandigen zijn gevestigd op de Verdieping:

Marjanne Marinissen – Holistische Massage – Workshops en individuele massagesessies

Marjanne Marinissen - massageIn 2001 opende ik mijn eigen massagepraktijk als masseur en in 2004 studeerde ik af als massagetherapeut. Massagetherapeut is voor mij een geweldig beroep, ik werk met mijn handen, het is praktisch en mensen komen zelf tot verrassende inzichten. Alle eigenschappen zijn in je lichaam aanwezig, door holistische massage word je je daar bewust van. Zo kan je genezen, meer ontspanning ervaren en leven vanuit je eigen kern. Holistische massage herinnert het systeem van je lichaam aan zijn eigen gezondheid, kracht en soepelheid. Door de aanraking maak je het lichaam meer vertrouwd met zichzelf. Alle emoties en herinneringen sla je op in je lichaam, vaak blijven ze daar jarenlang vastzitten, door te masseren komen ze los. Door massage komen mensen ook los, ze weten ineens wat hun volgende stap is, hoe ze verder kunnen. Weet je welkom voor een massage, en check de agenda als je mee wilt doen met een van de workshops holistische massage.

Jacintha Gordijn – acupunctuur, tuina-massage, Chinese kruidengeneeskunde, medische Qigong

Jacintha GordijnIk ben mijn loopbaan begonnen als fysiotherapeute. Na 17 jaar werken in ziekenhuizen en revalidatiecentra in binnen- en buitenland kreeg ik gezondheidsklachten. Dankzij acupunctuur en Chinese kruiden ben ik genezen en wilde vervolgens meer weten van deze oosterse geneeswijzen. Zo begon mijn studie aan de Academie Qing Bai. Ik haalde er diploma’s acupunctuur, tuina-massage en Chinese kruidengeneeskunde, en volgde er bijscholingen in pediatrie, psychiatrie en oncologie. Sinds 2003 heb ik een eigen praktijk voor acupunctuur, tuina-massage en Chinese kruiden. In 2012 rondde ik de scholing Medische Qigong van Ruud Raaijmakers af, en vervolgde daarna Qigonglessen bij Frans van Heel en meester Shen Jin. Sinds 2014 geeft ik zelf les aan cliënten en andere belangstellenden. Iedere maandagochtend ben ik met mijn leerlingen te vinden in de Kleine Wiel.

 

Hanneke Beld – Schrijfsessies – Creatief schrijven met groepen.

schrijfsessies

Je kunt schrijfsessies inhuren voor: slogans schrijven voor politieke partijen, brainstormen met bedrijven, creatieve schrijfsessies voor organisaties, om ervaringen en meningen uit te wisselen, dichten voor kinderen, humor vinden, verhalen verzinnen en poëzie voor ouderen.
De geschreven teksten kunnen gebruikt worden voor boekjes, posters, acties, campagnes en tijdschriften. Kijk voor meer op schrijfsessies.nl

Wat levert een schrijfsessie op?

  • Een creatief brein
  • Nieuwe ideeën
  • Uitwisseling van ervaringen
  • Pakkende teksten

Wen Versteeg – fotograaf

Wen Versteeg FotografieFotografie is voor mij een vorm van spreken en spelen met beelden. Het is voor mij het beschrijven en visualiseren van emoties, gevoelens en stemmingen door op het juiste moment een beeld vast te leggen. Mijn oog voor de schoonheid van verhoudingen en composities en mijn liefde voor het creëren van rakende beelden zijn twee waardevolle instrumenten die ik inzet om mijzelf creatief te kunnen uiten.
www.wenversteeg.nl

 

Wen Versteeg – webdesigner
Wen Versteeg WebdesignIk combineert gevoel, structuur en spel tot een organisch geheel. Speel met de talen van het internet, kies met gevoel de beelden en breng dit in structuur om iets unieks te creëren.
Mijn websites zijn:

  • sfeervol en met een eigen karakter
  • overzichtelijk, duidelijk en prettig te lezen
  • eenvoudig zelf te beheren (WordPress)
  • makkelijk uit te breiden

Ik zie het als een uitdaging om een beeld te scheppen van mijn klant en dat om te zetten in een visueel beeld. Een gezicht op internet in de vorm van een toegankelijke website met ontelbare mogelijkheden.
www.wenkunst.nl