Iets organiseren?

Wil je de ruimte gebruiken om een workshop, cursus, les, vergadering of andere besloten bijeenkomst te houden? Dit kan zowel op regelmatige basis als incidenteel op doordeweekse dagen, van maandagochtend tot vrijdagmiddag.

Wil je een lezing, optreden, voorstelling, filmavond of andere openbare bijeenkomst organiseren? Dat zien wij graag! Naast doordeweeks is de ruimte hier ook beschikbaar voor in het weekend, van vrijdagavond tot zondagavond.

De Kleine Wiel is niet beschikbaar voor privé-feesten zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten, en bruiloften.

Stuur een mail naar info@dekleinewiel.nl voor meer informatie. Geef in ieder geval aan:
– op welke dagen, datum en tijdstip je de ruimte wilt gebruiken
– de duur van de activiteit
– een korte omschrijving van wat je gaat doen

Graag willen we ook weten of:
– er kosten verbonden zijn aan deelname (cursusgeld, entree e.d.)
– het een besloten activiteit is (zoals een vergadering, les of workshop) of een publieke activiteit (zoals een lezing of optreden waar geen entree wordt gevraagd)
– of iemand van de organisatie (deels) een inkomen haalt uit de activiteit
– er sprake is van een organisatie die uitsluitend uit vrijwilligers bestaat

Er is een ruime keuken aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Er dient uitsluitend vegetarisch of veganistisch gekookt te worden. Wij bieden zelf geen catering aan, maar kunnen wel suggesties doen. Wij verwijzen daarvoor graag naar De Rode Comcommer.

De Kleine Wiel wordt op vrijwillige basis gedraaid door de bewoners van het duurzame woonproject Iewan. Op deze wijze willen de bewoners en deur open zetten naar hun buren toe, kennis uit te kunnen dragen aan geïnteresseerden over duurzaam en gemeenschappelijk wonen in eigen beheer en hopen ze een bijdrage te mogen leveren aan culturele en maatschappelijke initiatieven.

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven en voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

  • 4 weken tot 2 weken van tevoren: 50% van de huur
  • vanaf 2 weken van tevoren: volledige huur

Rondleidingen en presentaties

In overleg bieden we ook rondleidingen en presentaties aan over Iewan. Mail over de mogelijkheden en tarieven naar info@kleinewiel.nl.