Voko Lent

In De Kleine Wiel bevindt zich een voedselcoöperatie voor gezamenlijke inkoop van biologische producten. Alle bewoners van Nijmegen-Noord kunnen lid worden en deelnemen aan de Voko Lent. Gezamenlijk inkopen doen is duurzamer doordat er geen talloze individuele ritjes naar de supermarkt nodig zijn, en je bespaart verpakkingsmateriaal doordat we waar mogelijk onverpakte producten inkopen. Doordat de Voko geen winstoogmerk heeft zijn duurzame en biologische producten zo ook voor de kleinere beurs betaalbaar.

Openingstijden

  • Woensdag: 15:30 – 17:30 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 12:00 uur

Assortiment

Om verspilling te voorkomen kopen we houdbare producten in, en stellen we het assortiment af op de behoeftes van de coöperatieleden. We hebben op het moment een assortiment met basisproducten zoals kruiden, zout, bouillon, afwasmiddel, toiletpapier, schoonmaakartikelen, zeep en wasmiddel, pasta, tomatensaus, gepelde tomaten, rijst, bulgur, koffie, thee, muesli, havermout, meel, crackers, rijstwafels, havermelk, amandelmelk, en soyamelk. Daarnaast is er ook veel lekkers zoals verschillende soorten noten, chocola, vijgen, dadels, koekjes, chips, pindakaas, jam, hazelnootpasta, diverse spreads, en wijn. Je zal er ook af en toe nieuwe producten vinden.

Is er iets wat je mist in de Voko? Laat het ons weten! We overleggen dan of het passend is om het in het assortiment op te nemen. Ook is is er altijd de mogelijkheid om een privébestelling te doen. Kijk in de rode klapper voor het assortiment van Odin en noteer je privébestelling op het bestelformulier. Let er wel op dat je haast alleen grootverpakkingen kunt bestellen. En zorg dat je het juiste aantal vermeldt op het bestelblad.

Inschrijfformulier

Bij inschrijving betaalt ieder coöperatielid €25,- inleggeld, en alle leden betalen maandelijks €1,- lidmaatschapsgeld. Inschrijven kan door dit inschrijfformulier ingevuld te versturen naar vokolent@gmail.com. Het inschrijf- en lidmaatschapsgeld kunnen worden overgemaakt naar bankrekeningnummer NL37 RBRB 0200 6140 88  tnv Voko Lent.

Zitten

De Voko draait volledig op vrijwilligers, daarom vragen we iedereen om enkele keren per jaar te zitten, oftewel de voko te bemannen tijdens openingstijden. Het is niet ingewikkeld en erg gezellig om te zitten en zo je coöperatiegenoten te leren kennen. Met de nieuwsbrief wordt het zitrooster rondgestuurd. Ook kun je een mailtje sturen naar vokolent@gmail.com met de datum(s) dat je wilt zitten.