Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contact Beyond Contact 3-luik ‘Verbinding’

3 juli | 10:00 - 12:30

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Ga op een reis van beweging, verbinding en zelfontdekking!

Wil jij je ook vrijer voelen in de dans met jezelf en de ander tijdens Ecstatic Dance? Wil je de dans met jezelf en de ander verdiepen? Dan is Contact Beyond Contact iets voor jou!

CONTACT BEYOND CONTACT
Contact Beyond Contact is een dance- & healing practice waarbij we de verbinding met onszelf en de ander (her)ontdekken. Het opent ons hart en vanuit hier gaan we door middel van dans en beweging op ontdekkingsreis naar duidelijke intenties, leiden & volgen, innerlijke grenzen, ja en nee voelen, voor echte verbinding met jezelf en de ander!
CBC heeft elementen vanuit Authentic Movement (AM), Contact Improvisatie (CI), Passing Through (PT), yoga, chi gong en meditatie. Deze reeks is voor iedereen die van dansen houdt, wil verdiepen in de dans met zichzelf en de ander. Er is geen achtergrondkennis of dans ervaring nodig.

3-LUIK ‘VERBINDING’
In deze 3-luik ga je in 2,5 uur en een vaste groep de verdieping opzoeken in jezelf, de CBC practice en elkaar. CBC heeft veel raakvlakken met het dagelijks leven en is naast dans ook een healing practice. We nemen in deze reeks dan ook meer tijd om te reflecteren, voelen en dansen. We zullen meer verdiepende tools gaan ontdekken in vergelijking tot de Introductie lessen. In dit thema gaan we de verbinding met onszelf en de ander onderzoeken. Verbinding met Body, Mind, Heart & Spirit. Door de dans en CBC ga je ervaren wat dat voor jou is! Dat allemaal in een speelse en fijne bedding. Meer verdieping van de CBC zal zorgen voor meer verbinding met jezelf, elkaar en de wereld. CBC opent je hart en vanuit hier verbinden we met onszelf en elkaar.

FACILITATOR ELINE VRANCKEN LEVEL 4
De workshop wordt gegeven door Eline Vrancken, CBC Facilitator Level 4. Dansen is haar passie en een manier om haar innerlijke leefwereld expressie te geven. Eline heeft CBC level 1 tot en met 4 gevolgd bij Unity Space in Athene & Guatemala. Sindsdien geeft ze met veel plezier CBC workshops. Ze creëert een fijne en veilige bedding om te ontdekken, dansen, leren en spelen.

PRAKTISCH
Locatie: De kleine wiel, Nijmegen (Lent)
Data:
Woensdag 26 juni van 19:00-21:30
Woensdag 3 juli van 19:00-21:30
Woensdag 10 juli van 19:00-21:30

Meenemen: Een flesje water, notitieboekje, pen en doe fijn zittende kleding aan.

Kan je maar 2 van de 3 data? Stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden.
Vragen? Stuur een berichtje!

Tot dans 💓🧚🏼‍♀️

💓 Annulering: teruggave van het ticket of gebruik voor een andere keer is niet mogelijk.
💓 Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de voorwaarde dat deelnemen aan de workshop op eigen risico is.

Organisator

Eline Vrancken
E-mail
ev.vrancken@gmail.com