Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Huiskamer Sessies: De Vloek & Travel Syndicate

15 januari | 14:30 - 18:00

€10

De Huiskamer Sessies (voorheen Itati) staat voor mooie programma’s, trouw publiek, intieme sfeer en alle aandacht voor de muzikanten.

De Vloek

Nieuwe Nederlandse Deltafolk. De Vloek vertelt verhalen en zingt liederen. Oude teksten en melodieën uit eigen traditie, gespeeld in geheel eigentijdse, akoestische versies. Van middeleeuwse balladen als het Halewijnslied tot twintigste-eeuwse Nederfolk. Schatplichtig aan voorgangers als Fungus en Wolverlei, maar ook aan Dylan, Leadbelly, Morricone… De Vloek is als een verfrissende duik in een traditie waarvan je nauwelijks wist dat die bestond.

Travel Syndicate

Travel Syndicate is een band die WorldFunkJazz maakt geïnspireerd op en door plaatsen over de hele wereld. Veel van deze plaatsen hebben ze zelf bezocht, van Parijs tot Hong Kong en van Istanboel tot Vancouver. Ze gebruiken vaak samples en omgevingsgeluiden die zijn opgenomen tijdens deze bezoeken en integreren die in hun muziek. Dan krijg je een groovy cocktail van funk, disco, wereldmuziek en jazz met links en rechts wat invloeden van o.a. Deep Forest en Joe Zawinul.

Programma

14.30 Inloop
15.00 Aanvang programma
17.30 Nazit aan de huiskamerbar
18.00 Eind

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar hksessies@gmail.com en daarin aan te geven met hoeveel mensen je wilt komen.

Entree €10,00

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
14:30 - 18:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

De Huiskamer Sessies
E-mail:
hksessies@gmail.com