Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Huiskamer Sessies: Marcel Verbeek & Vals Leed

10 maart | 14:00 - 18:00

De Huiskamer Sessies hebben we weer 2 bijzondere acts uitgenodigd. Op zondagmiddag 10 maart treden op in onze huiskamer:

Marcel Verbeek

Na zijn debuutalbum Days to come speelde Singer-Songwriter Marcel Verbeek samen met onder anderen zangeres Anneke van Giersbergen en meestergitarist Harry Sacksioni. In 2014 volgde de EP The Widow’s Waltz en in coronatijd maakte Marcel zijn derde solo-album Let the healing begin.
Marcel’s prachtige stem, helder gitaargeluid en mooie eigen Nederlands- en Engelstalige songs staan garant voor een sfeervol en intiem optreden.

Vals Leed

Vals Leed, een indie-rock trio uit de omgeving Arnhem/Nijmegen, speelt rauwe en doorleefde eigen Nederlandstalige liedjes. Voor het eigen herkenbare geluid put de band uit uiteenlopende invloeden: punk, New Wave, 70’s rock, psychobilly, jazz, country, blues, smartlappen, maar ook Latin en zelfs een beetje flamenco. Teksten zijn van Harrie Leurink (zang en gitaren) en Kees van der Knaap. Erwin Scheijgrond zingt, speelt basgitaar en contrabas. Thomas Calis is de drummer, percussionist en ook zanger.

Programma

14.00 Inloop
14.30 Aanvang programma
17.00 Nazit aan de huiskamerbar
18.00 Eind

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar hksessies@gmail.com en daarin aan te geven met hoeveel mensen je wilt komen.

Entree €10,00

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

De Huiskamer Sessies
E-mail
hksessies@gmail.com