Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sol & Salie – Chakra Yin Eve

9 juni | 19:00 - 21:30

€55

Chakra Yin Yoga ~ Sound ~ Reiki

Deze avond voed je je chakra’s en brengt ze in balans.

Kom jij vrijdag 9 juni genieten van een heerlijk ontspannen avond met helende Klanken, Chakra Yin Yoga en Reiki? Deze avond geeft Sol en Salie sessies die er voor zorgen dat jouw energiewielen (Chakra’s) weer in balans kunnen komen. Je leert wat Chakra’s zijn en waar ze voor staan, hoe je ze kunt voeden en wat tekenen zijn dat het niet in balans is. Dit vertel ik je terwijl jij in een Yin Yoga pose ligt of zit die het desbetreffende Chakra’s stimuleert.

Van wortelchakra tot kruinchakra, alles komt aan bod. Tevens gebruik ik mijn therapieset, 7 op elkaar afgestemde Nepalese Klankschalen die resoneren met de gebieden rondom het Chakra. Deze zet ik waar mogelijk ook op jouw lichaam waardoor de helende trilling je lichaam binnen vloeit en eventuele blokkades kan op heffen. Je hersengolven vertragen waardoor je in een diepe meditatieve staat zakt. Lees hier meer over de kracht van Klankschalen.

Tijdens de Reiki groep sessie stuur ik nieuwe universele levensenergie naar al jouw chakra’s en je energetische lichaam. Jij hoeft niets te doen, alleen maar te liggen en te ontvangen. Misschien krijg je beelden binnen, komen er emoties los of zak je in een hele diepe ontspanning. De Reiki energie én de trilling van de klankschalen werken nog dagen door in je systeem. Kom het zelf ervaren!

Wat gaan we doen:

  • Chakra Yin Yoga i.c.m. Chakra klankschalen
  • Sound bath
  • Reiki groep sessie

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€55
Evenement Categorie:
Site:
https://solensalie.nl/chakra-yin-eve-9juni-lent/

Organisator

Sol & Salie
Telefoon:
+31 6 48 95 04 34
E-mail:
info@solensalie.nl
Site:
https://solensalie.nl/