Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Womb Cacao Sister Circle

27 november 2022 | 19:00 - 22:00

De dagen worden korter, het licht vervaagt, langzaam gaan we de stilte van de winterse dagen in. Met zijn mistige ochtenden en regenachtige avonden nodigt november ons uit om naar binnen te keren. We komen samen in een kring van zusters in het warme licht van kaarsjes. Ondersteund door het hart-openende medicijn van de cacao, gaan we de innerlijke klank van onze baarmoeder ontdekken.

Remembering our ancient wisdom

We beginnen de avond door te verbinden met onze heilige feminiene centrum. Door middel van beweging en sounding ontdekken we onze diepste kracht, onze zachtste kwetsbaarheid, onze diepste pijn en ongetemde genoegen. In de veilige ruimte van zusterschap gaan we delen en luisteren naar elkaar.
Na het eerste gedeelte gaat de zoete magie van de cacao ons leiden in een ruimte van vrije beweging en sounding.

Facilitator

Naiomi is Kundalini Yoga docent en ze is verliefd op de helende magie van muziek, beweging en de eigen stem. Hoe krachtig het is om als vrouwen samen te komen heeft ze de afgelopen jaren op vele vrouwencamps, -circles en Yoga festivals ervaren. Ze is hoedster van de rode tent en geeft sinds dit jaar ook Yoni steamrituelen op festivals met haar zielszus Sieglinde Maricau. Sieglinde is ook Kundalini Yoga docent en bewandelt een pad van natuur verbonden spiritualiteit. Tijdens dit event is zij als co-facilitator ondersteunend aanwezig.
*


WAT:
  • Openingsceremonie
  • Zusterdeelcirkel
  • Cacao
  • Beweging en dans
  • Sounding
  • Medicine songs
*
INVESTERING: 25- €
Registratie via email. Betaling met PayPal (naiomi-buesing@hotmail.de, friends & family) of contant. Korting mogelijk voor laag inkomen, als je de roeping voelt om te komen, maar de investering een obstakel is, schrijf mij dan een email.


*


REGISTRATIE en INFO:
naiomibuesing@gmail.com
+4915258589393
*

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Naiomi
Telefoon:
+4915258589393


E-mail:
naiomibuesing@gmail.com