Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Familieopstellingen

23 februari | 14:00 - 17:00

Kom de magie van familieopstellingen ervaren

Ervaar je last in je dagelijks leven? Loop je ergens tegenaan, wat je maar niet verandert krijgt? Patronen die zich telkens herhalen, bijvoorbeeld moeite met het bewaken van je grenzen of het voelen/ uiten van je emoties? Ervaar je een moeizame relatie met bijvoorbeeld je vader of moeder? Of heb je last van lichamelijke klachten?

Een familieopstelling is een krachtige methode om te onderzoeken wat er in de diepte speelt. Tijdens een opstelling wordt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt, waar de essentie zit. Het hoofd snapt er vaak niets van, maar de ziel begrijpt het volledig.

Vraaginbrengers en representanten

Tijdens deze workshop werken we met vraaginbrengers en representanten. Als vraaginbrenger breng je een eigen thema in; iets waar je in je dagelijks leven last van ervaart. Vanuit deze vraag zal de opstelling zich ontvouwen. Hierbij maken we gebruik van representanten. Zij representeren mensen of thema’s m.b.t. de vraag van de vraaginbrenger. Ook als je geen vraag inbrengt, maar alleen meedoet als representant kun je geraakt worden in eigen thema’s. En dit kan zorgen voor inzichten en iets bij je in beweging brengen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Malou en Dana. We hebben de 18 daagse opleiding familieopstellingen gevolgd bij de Kolibrie Academie en zijn gegrepen door de magie van familieopstellingen.

We kijken er naar uit een veilige bedding te creëren waarin de opstellingen zich kunnen ontvouwen. Zodat zichtbaar kan worden wat er in de onderstroom van een familiesysteem speelt en er een helende beweging kan ontstaan.

Datum: 23 februari

Tijd: 14.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Kosten:

35 euro als vraaginbrenger

25 euro als representant.

Aanmelden:

Mail naar maloudana@hotmail.com en geef hierbij aan of je wilt deelnemen als vraaginbrenger of representant.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via bovenstaand emailadres.

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisator

Malou en Dana
E-mail
maloudana@hotmail.com