Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshopdag: “Goed gegrond, vrij in contact”

25 maart | 11:00 - 17:00

€69

Gronden helpt om je lichaam te ontspannen en een ontspannen lichaam geeft rust in je hoofd. Je gedachten en zorgen zakken als het ware in de grond.
Je krijgt meer vertrouwen in je lichaam.
Daardoor kun je soepel meebewegen en meer open staan voor contact.

Vanuit een ontspannen lichaam kun je makkelijker in verbinding met je omgeving of andere mensen gaan. Met vertrouwen in je lijf kun je vrij zijn, dansen, spelen …

In deze workshop staat het in contact zijn met je eigen lijf en de verbinding met je omgeving en de andere deelnemers centraal. De dag beginnen we met een heerlijke ontspannen warming up om in je lijf en in beweging te komen. We werken verder met elementen vanuit contactimprovisatie, floorwork, ontspanningstechnieken, bodywork en Argentijnse tango.
Bij aandacht voor je lijf hoort voor ons ook de heerlijke vegetarische lunch die we voor jullie verzorgen.

Voor wie?
De workshop is er voor mensen die behoefte hebben om uit hun hoofd in hun lijf te komen. Maar ook voor hen die op een ontspannen manier in contact met anderen willen dansen.
Je bent welkom met en zonder (dans)ervaring; een danspartner meenemen mag, maar hoeft niet.

Door wie?
De dag wordt gegeven door Martina en Enrique. Voor Martina en Enrique staan de balans tussen plezier en leren voorop. Dansen gaat voor hen niet om de uiterlijke vorm van de dans maar om de beleving, de verbinding, en het samen opgaan in de dans.

Praktisch:
Het maximum aantal deelnemers is 12 personen. Naar deze workshopdag hoef je niet met een (dans)partner te komen maar het mag wel.

De kosten voor deze workshopdag inclusief (vegetarische) lunch en koffie/thee zijn € 69 p.p. bij opgave en betaling voor 1 maart 2023, daarna € 79 p.p. Voor mensen met een kleine beurs kunnen we een korting van 10 euro p.p. geven.

Opgeven:
Stuur een mail aan enrique@studiotangible.nl of bel met 06-14109948 Minder weergeven

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€69
Evenement Categorie:

Organisator

StudioTangible
Telefoon:
06-14109948
E-mail:
enrique@studiotangible.nl
Site:
https://www.studiotangible.nl/