Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Balfolk danslessen in de Kleine Wiel door Louise

Balfolk danslessen in de Kleine Wiel door Louise

11 april 2022 | 19:15 - 22:15

Balfolk. Fijne aanstekelijke dansen, een simpele basis met veel ruimte voor improviseren. We dansen in koppel of in de hele groep, op vrolijke (en soms een beetje melancholische) franse folkmuziek. Het leukste is gewoon lekker dansen op een bal met live muziek, en daar kan je vaak ook zo meedoen, maar het volgen van regelmatige lessen zorgt ervoor dat je de fijne kneepjes ook onder de knie krijgt. Dat die dansen die wat meer moeite kosten ook gewoon in je systeem komen en dat je nog meer plezier in het samen dansen krijgt.

Op maandag 14 maart is er een proefles, voorafgaand aan de serie die 21 maart in de Kleine Wiel begint. Om alvast in de sfeer te komen van het dansen, om aan Louises manier van lesgeven te proeven, en gewoon omdat het leuk is om met live muziek te kunnen dansen, is er 14 maart een proefles onder muzikale begeleiding van Wouter Kuyper. In deze les legt Louise een aantal dansen uit (waar we in de serie verder mee gaan), en is er vervolgens veel ruimte om deze dansen ook te dansen op Wouters trekharmonicamuziek. In de eerste les focust ze zich op beginners, in de tweede les op dansers met al wat danservaring.

19:15 – 20:45 beginners/begonners
20:45 – 22:15 (half)gevorderden

21 maart begint de lessenserie van 11 lessen tot de zomer. Als je niet bij de proefles kan zijn maar het toch eerst een keer wil proberen, kan dat ook nog tijdens de eerste les op 21 maart. Meer informatie over de proefles en de danslessen: https://louisemarius.wordpress.com/leren-dansen/ of als je vragen hebt: louise@balfolk.nl

Kosten voor de proefles: 15 euro of 12,50 als je niet veel geld te besteden hebt.

Gegevens

Datum:
11 april 2022
Tijd:
19:15 - 22:15
Serie:
Evenement Categorieën:
,