Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Qigong op dinsdagavond

Qigong op dinsdagavond

19 maart | 20:00 - 21:15

Qigong is een bewegingsvorm uit China gericht op het openen van de energiecentra en meridianen. Hierdoor kan de qi (= adem, vitale energie, levenskracht) makkelijker stromen en helpen om mentale, fysieke en emotionele blokkades en spanningen los te laten.

We starten de les met een korte meditatie gevolgd door kleine, zachte oefeningen gericht op aarden en het voelen van de energiecentra en energiestroom. Hierbij komen we steeds meer uit ons hoofd en in ons lijf. De tweede helft van de les oefenen we een daoyin, dit is een meer  dynamisch qigong oefening volgens een vast patroon om één bepaalde energiestroom te activeren. In het algemeen kenmerken de oefeningen zich als kleine, zachte oefeningen met een groots resultaat. Deelnemers omschrijven het effect van de lessen als: niet denken, maar voelen; tot de kern van jezelf komen; negativiteit loslaten en positiviteit omarmen; in balans komen; uitdagingen beter aankunnen; helend en bijdragend aan persoonlijke ontwikkeling; betere houding; wonderbaarlijk

De lessen zijn geschikt voor iedereen met of zonder beperking die op zoek is naar meer in contact komen met het lichaam, rust en balans; kortom thuiskomen bij jezelf.

Kosten: 13 euro per les. Neem contact op met Joyce Deckers voor meer informatie of om je voor een proefles op te geven.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
20:00 - 21:15
Serie:
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Joyce Deckers
Telefoon
06-20604655
E-mail
info@droomkindercoaching.nl