Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus Leven met het ritme van de maan

25 september | 19:00 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Leven met het ritme van de maan

Tijdens deze 4-wekelijkse cursus van De Opstap volgen we het ritme van de maan. In dit geval de ‘oogstmaan’. Door met elkaar te verbinden en te delen van wat er in ons leeft zetten we kracht bij aan het thema wat je op dit moment bezig houdt. Dit doen we onder andere door middel van sjamanisme, meditaties en oefeningen vanuit de coaching.

Tijdens de cursus werken we met de unieke kracht van elke fase;

  1. 25 September: Met de nieuwe maan keren we ons naar binnen. We openen onszelf voor het thema wat zich op dat moment aandient. Hiermee gaan we de komende maan(d) werken.
  2. 2 Oktober: De wassende maan staat in teken van groei. Waar zit de groei precies? We verkennen dit in onszelf en met elkaar door middel van diverse oefeningen.
  3. 9 Oktober: Tijdens de volle maan gaan we in op de kracht van het thema om dit vervolgens te belichamen. Hoe voelt het om in je kracht te staan en dit met anderen te delen?
  4. 16 Oktober: Tijdens de afnemende maan gaat het over integratie en het toepassen. Hoe neem je de energie van deze maancyclus mee in het dagelijks leven?

De cursus vindt plaats in ‘Het kleine Wiel’ te Lent. Neem bij voorkeur je eigen matje en meditatiekussentje mee. Mocht je vanwege fysieke klachten liever op een stoel zitten, geef dit dan gerust aan.

Inschrijving: Intuïtieve ontwikkeling : Leven met het ritme van de maan (deopstap-nijmegen.nl)

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie: